Urządzenia chłodnicze niezbędne w restauracji

Urządzenia chłodnicze niezbędne w restauracji
Autor:
Data publikacji:
Kategoria:
Potrzebujesz ok. 1 min. aby przeczytać ten wpis

Restauracja to miejsce, gdzie przyrządza się i serwuje gościom rozmaite potrawy. Bardzo często ich składnikiem jest mięso lub inne produkty, które ze względu na szybkie psucie się wymagają przechowywania w niskiej temperaturze. Służą do tego przede wszystkim funkcjonalne lady oraz regały chłodnicze. Z ofertą ich zakupu można zapoznać się na stronie: http://rbklima.pl/oferta/chlodnictwo/

Gwarancja wysokiej jakości potraw

Wspomniane we wstępie lady chłodnicze to specjalne konstrukcje pozwalające na przechowywanie wszelkich produktów żywnościowych w temperaturze od zera do maksymalnie czterech, pięciu stopni Celsjusza. Standardowy model składa się z pojemnej komory wykonanej z płyt warstwowych i wytrzymałej stali, a także nowoczesnego agregatu. W kategorii sprzętów chłodniczych wyróżniamy ponadto przeszklone witryny przeznaczone do eksponowania gotowych dań (o atrakcyjnym designie i z energooszczędnym oświetleniem LED) oraz duże szafy mroźnicze ze stali nierdzewnej (wyjątkowo łatwe w czyszczeniu i spełniające wszelkie niezbędne normy ekologiczne).

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *

*